ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σκάρπος Σπυρίδων | Ηλεκτρολόγος Πάργα Πρέβεζα
Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού


Με χρόνια παρουσία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, η επιχείρησή μας “ΣΚΑΡΠΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ” η οποία βρίσκεται στην Πάργα και πιο συγκεκριμένα στην Αγιά, προσφέρει ηλεκτρολογικές υπηρεσίες υψηλή ποιότητα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Κύριο αντικείμενο μας είναι η κατασκευή, ανακαίνιση και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους τόσο σε ιδιωτικές εταιρείες όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ωστόσο, μπορούμε να αναλάβουμε και να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα ηλεκτρολογικά του χώρου σας.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
  Επισκευές σε πρίζες
  Εγκατάσταση φωτιστικών
  Εγκατάσταση ρελέ
​​​​​​​  Επισκευή ή αλλαγή ρελέ
​​​​​​​  Τοποθέτηση - επισκευή πίνακα
​​​​​​​  Αλλαγή ασφάλειας σε πίνακα
​​​​​​​  Ηλεκτρικές τοποθετήσεις
​​​​​​​  Πιστοποιητικά ΔΕΗ
​​​​​​​  Ηλεκτρολογικές Βλάβες
​​​​​​​  Δομημένη καλωδίωση
​​​​​​​  Θεμελιακές γειώσεις
​​​​​​​  Θυροτηλεοράσεις - θυροτηλέφωνα
​​​​​​​  Πυρανίχνευση - Πυρασφάλειες
​​​​​​​  Αυτοματισμούς

 


 

 
 
Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις της τεχνολογίας έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε λειτουργικές, ποιοτικές, ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις για τα ηλεκτρολογικά κάθε χώρου. Από την πιο μικρή οικιακή βλάβη, μέχρι την πιο απαιτητική επαγγελματική εγκατάσταση, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας μπορούν να ανταπεξέλθουν προσφέροντας σας εγγυημένα αποτελέσματα.

Η υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες μας διασφαλίζονται από την μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο, το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και την επαγγελματική μας συνέπεια και υπευθυνότητα.

Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνει πραγματοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια και, πάντα, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Παράλληλα, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά της αγοράς, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
 

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6972006174 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είμαστε κοντάς σας όλο το 24ωρο εξυπηρετώντας την Πάργα και όλο το νομό Πρεβέζης.